Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ahogy a szent könyvben megvan írva….
2015. július 10. írta: Kimondottan

Ahogy a szent könyvben megvan írva….

Istenhívők figyelem! Nem egy filmet láttam arról, hogy egyének Isten házába mennek, a templomba, azzal hogy, Isten tudni akar arról a bizonyos bűnről, amit az egyént nyomasztja, és megakarja váltani bűneit. Tudjuk, mert olvastuk a kötelező olvasmányt, a Bibliát, hogy aki lop, csal, hazudik, az bűnös. Egyén azt gondolja, hogy más is bűnös lehet, mondjuk, azzal hogy elmondom a véleményemet, vagy az aktuális filmben a szexualitás azzal a személlyel, aki kiáll az utcára, a szexuált nő, a bűnös, aki jobban él, mint egyén. Egyén ilyent nem csinálna, mert azt gondolja, hogy bűnös lesz tőle, és lehet, hogy féltékenységet érez az iránt, aki megadta a párjának azt, amit egyén nem tudott.

Most egyén kérlek, válaszolj:

Ha a templomban azt gondolod, hogy elmondod Istennek, hogy tudjon az esetről, ami veled történt, miért mondod azt, hogy Isten mindent lát? Tehát azt gondolod, hogyha éppen a templomon kívül tartózkodsz, akkor ott nem lát? Nem érzem az összefüggést, segíts…

Ha a Bibliát nap, mint nap olvasod, mert nagyon kötelezőnek érzed, és magadnál tartod, és mindenhová cipeled, mint egy ereklyét, soha nem is gondoltál még arra, hogy esetleg azt is emberek írták, és aki ilyet árul, elég marketingszagú, tehát aki Bibliák árulásával foglalkozik, az jól megszedi magát?

dusty-bible-1.jpg

Marketing? Csupa marketing az, aki szórólapot ad nekem, akárcsak mikor valaki terjeszti magát, a kereskedelmét, azzal amivel foglakozik. Úgy gondolod, hogy mivel leírás, és nincs rajta jobbára telefonszám, e-mail cím, akkor nem nő az eladás, hiszen nincs rajta elérhetőség? Nem is szükséges, hiszen tudod, hogy a Biblia nevű kötelező olvasmányt kell megvenned, és azt is tudod, hogy olyan helyre kell menned a templomba ahol még egy szót sem kell szólnod, csak magad elé raknod a két kezed összekulcsolva, és már tudják, miért vagy itt. Te buzgó vagy, és mindent, ami erről szól, azt elveszed, megvásárolod, még azt is, ami nem ingyenes. Halleluja!!! Valaki keresett rajtad jó sok pénzt, mert a hited nagyobbnak véled, mint a pénztárcád.

Ugyan ez van, mikor becsöngetnek hozzám, és meg akarják ingatni a véleményem, és erős tiltakozással végül elküldöm őket, vagy a szomszéd néni, nem igazán beszélgettünk, de a vallás közelebbi kommunikációt hajtatott végre vele, és megkérdezett valami számomra furcsaságot, miután tágra nyitottam a szemem, végül ismételgetnem kellett ugyanazt a szót, végül elment, és végre hagyott. Halleluja!!!

hand-cuffed-580x270.jpg

A szomszéd néni is, aki az előbb közelebb férkőzött hozzám, a hívők, akik házalnak, jaj ugyan, ez nem házalás, szóval megakartak téríteni, meg akartak győzni, hogy higgyem el a véleményüket, ugyan ez van most is, de tudjuk ez nem bűn, hiszen az hogy, rámerőszakolja a véleményét, és megakar győzni, az nincs rajta a bűnösség listáján. Amikor első királyunk, ó neki hála, háborúval meggyőzte a nem hívőket a saját véleménye igazáról, muszáj volt neki elhinni azt hogy igazat szól, vagy meghalsz, kampec. Ugyan miért is ne hinnék neki, hiszen ez nem bűn, hiszen ők nemes érdekből irtottak ki egy csomó embert, és égettek meg sok nőt, akire rámondták, hogy boszorkány, mert más volt a véleménye, de szép halál nem? ..amikor a tűz a testedet perzseli?

Úgy érzitek, hogy elmondjátok, hogyan álltatok a segítség szolgálatában, azt Isten is megsegéli, próbálom azt remélni, hogy ez így van, ha mindig segítünk, de akkor miért van, hogy aki tudtommal nem lopott, csalt, hazudott, az kap mindig egy púpot nesze itt van, birkózz meg vele, vagy elpusztulsz, vagy végrehajtod. Miért vannak ilyen haláli akadálypályák? Hiszen akkor Isten nem jót látja meg minden emberben, és Ő nem szeret mindenkit? Válaszoljatok.

8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543_1430480784.jpg

Pokol, és mennyország paradoxonja! Isten, hogy dönti el, hogy ki jut a békés mennyországba, és ki a forró pokolba? Aki nem hisz, most akkor hova jut? A pokolba? Mert akkor biztos, hogy lop, csalt, hazudott, és ölt? És aki hisz, az biztos, hogy a mennyországba jut? Válaszoljatok!

Miért kell nektek Isten színe előtt megbocsátás, ha vétkeztetek? Azért, hogy a mennybe juss? Attól is bocsánatot kérsz, akit ezért megcsonkítottál? De hát tudjuk, megváltod a bűneidet Isten színe előtt, és minden hurrá van!! Oké, minden! Lehet, egy durvább rész jön, szóval lehet, hogy akit megcsonkítottál, Ő már nem tudja folytatni az életét. Neki sajnos oltári, de nincs hurrá!!

Ha nem hiszek, az ítélet napja eljő, és meghalok. Most akkor egyén te tovább élsz? De tudjuk, hogy megváltozott immáron az élet, és halál. Amit mi a halálnak hiszünk, attól nem kell félnünk, mivel az az új, a kezdet. Ha ez ilyen egyszerű, hozz nekem gyorsan egy kést, hadd jussak a mennyországba minél hamarabb.

Jézus megváltotta az emberek bűneit, és meghalt, de feltámadt. Akkor csinálom tovább a bűnösség listáját, mert úgy is jön egy haláli arc, aki helyettem úgy is elviszi a balhét.

cross-silhouette1.jpg

És végül az örök kedvenc egy idős bácsika véletlenül meghallotta, hogy meséli párom egy hívő kollégájának betegségem történetét, és ajánlotta az akupunktúrát, mivel az unokáját is meggyógyították. Párom örült neki, és megköszönte. A hívő kolléga meg az idős bácsinak támadt hangos, és felháborodott szavaival, miszerint Isten meg fogja büntetni ezért az ajánlásért, és az Úrnak nem tetsző dolgot hirdet. Az idős bácsika arca halálra fagyott, vagy ez a kezdet…? Írjam le a gondolatomat?

A bejegyzés trackback címe:

https://kimondottan.blog.hu/api/trackback/id/tr407615626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franksasa 2018.12.04. 22:18:44

Oh, ez a blog aktív még, lesz válasz ha kommentelek? ^^

Kimondottan 2018.12.19. 17:14:21

Persze,csak elcsúsztam,válaszolok.
süti beállítások módosítása